De Energiebron, naast groothandel in batterijen en lichtbronnen ook leverancier van opslagmedia, fotofilm, audiotape, videotape, aansluitmaterialen, laders en zaklampen.

OVER DE ENERGIEBRON B.V.

 
De Energiebron BV te Balk

Online uw bestellingen plaatsen? Klik hier om naar de webwinkel van De Energiebron, groothandel in batterijen en lichtbronnen, te gaan

DE ENERGIEBRON B.V. - SPECIALIST SINDS 1999

De Energiebron B.V. is een begrip in de wereld van batterijen en lichtbronnen. Als inkoop- en groothandel hebben we ruim 20 jaar vakkundig en met plezier een zeer diverse klantenkring beleverd. Medio 2020 zijn we een andere weg ingeslagen en heeft collega groothandel BIN uit Erp de verkoopactiviteiten voortgezet.

Nieuwe energieoplossingen

De wereld van mobiele energieopslag is dynamisch en vanuit de markt is er voortdurend vraag naar nieuwe oplossingen voor energieopslag. Onze focus is daardoor verschoven van retail naar nieuwe en alternatieve energieoplossingen, alsmede de opslag van energie. De kennis die we de afgelopen jaren wereldwijd hebben opgedaan ligt aan de grondslag voor verschillende mogelijkheden.

In al onze activiteiten staan een aantal belangrijke uitgangspunten centraal: KWALITEIT, KLANTGERICHT en SNEL SCHAKELEN.

 

 

© Energiebron B.V. 2020