De Energiebron, naast groothandel in batterijen en lichtbronnen ook leverancier van opslagmedia, fotofilm, audiotape, videotape, aansluitmaterialen, laders en zaklampen.

BEDRIJFSINFORMATIE

 
De Energiebron, naast groothandel in batterijen en lichtbronnen ook leverancier van opslagmedia, fotofilm, audiotape, videotape, aansluitmaterialen, laders en zaklampen.

BESTELLEN? ZIE ONZE ONLINE SHOP

De Energiebron BV gevestigd in Balk. Ons magazijn is ruim 1200m2.

OVER ONS ALS GROOTHANDEL

De Energiebron B.V. is al 20 jaar een betrouwbare leverancier van batterijen, zaklampen en lichtbronnen. Door onze optimale productselectie, brede specialistische kennis en goede leveringsvoorwaarden zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel binnen onze branche. Met onze korte lijnen schakelen we snel en meedenken met onze klanten is onze tweede natuur.

Scherpe prijzen - levering uit voorraad

Service is bij De Energiebron B.V. een vanzelfsprekend begrip. U bent bovendien verzekerd van snelle levering uit voorraad. Vandaag besteld is doorgaans de volgende dag al in huis! Bovendien stelt een aandachtig inkoopbeleid ons in staat tegen zeer scherpe prijzen te leveren.

Bezoek onze webshop voor ons volledig assortiment. Toegang tot prijzen krijgt u door vrijblijvend een account aan te vragen.

Onze adresgegevens:

 

De Energiebron B.V.
Eigen Haard 36
8561 EX Balk

T: 0514 - 601400
F: 0514 - 601401

KVK 04059319     BTW/VAT nr. NL812118248B01

Eigen magazijn

In 2007 zijn wij vanuit Peize naar Friesland verhuisd. Ons nieuwgebouwde bedrijfspand in Balk is volledig aangepast aan de eisen en mogelijkheden van de huidige tijd. Ons onderkomen biedt alle logistieke voordelen om uw bestelling adequaat, snel en vakkundig af te handelen.

© Energiebron B.V. 2019