De Energiebron, naast groothandel in batterijen en lichtbronnen ook leverancier van opslagmedia, fotofilm, audiotape, videotape, aansluitmaterialen, laders en zaklampen.

LICHTBRONNEN

 
Megaman spaarlampen worden ook geleverd door groothandel in batterijen en lichtbronnen, de Energiebron Calex lichtbronnen worden ook geleverd door groothandel in batterijen en lichtbronnen, de Energiebron
Osram lichtbronnen worden ook geleverd door groothandel in batterijen en lichtbronnen, de Energiebron Sylvania lichtbronnen worden ook geleverd door groothandel in batterijen en lichtbronnen, de Energiebron

Ecotubes zijn de ideale energiebesparende vervanger voor traditionele TL-verlichting

LICHTBRONNEN

De Energiebron, groothandel in batterijen en lichtbronnen, vertegenwoordigt ook op het gebied van lichtbronnen alle grote merken. Alle typen en soorten lampen leveren we in iedere gewenste hoeveelheid en bovendien tegen bijzonder scherpe prijzen.Tevens zijn vrijwel alle soorten speciaallampen via ons als groothandel verkrijgbaar. En bekijkt u ook onze pagina met zaklampen eens.

Tot 50% besparen op uw TL-verlichtingskosten?
Bent u op zoek naar een duurzame en betaalbare oplossing voor uw traditionele TL-verlichting? Wij laten u graag kennis maken met de innovatieve en toch al zeer beproefde Ecotube. Met een minimale investering kunt u met deze energiezuinige TL oplossing tot wel 50% besparen op verlichtingskosten. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

De juiste LED-verlichting
Er zijn grote kwaliteitsverschillen in de LED verlichting. Daarom zijn wij zeer selectief in ons aanbod. Uitsluitend producten waar we kwalitatief achter kunnen staan maken deel uit van ons assortiment.

WEBWINKEL
In onze webwinkel vindt u ons volledige assortiment online. Beschikt u (nog) niet over een inlogcode, dan fungeert de webwinkel als handige catalogus.

  Alle productgroepen

® Energiebron is een geregistreerd handelsmerk van de Energiebron B.V.