De Energiebron, naast groothandel in batterijen en lichtbronnen ook leverancier van opslagmedia, fotofilm, audiotape, videotape, aansluitmaterialen, laders en zaklampen.

BEDRIJFSINFORMATIE

 
De Energiebron, naast groothandel in batterijen en lichtbronnen ook leverancier van opslagmedia, fotofilm, audiotape, videotape, aansluitmaterialen, laders en zaklampen.

De Energiebron BV gevestigd in Balk. Ons magazijn is ruim 1200m2.

OVER ONS ALS GROOTHANDEL

De Energiebron B.V. is ruim 15 jaar actief als leverancier van batterijen, zaklampen en lichtbronnen. Door onze optimale productselectie, brede parate kennis en uitstekende leveringsvoorwaarden zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel binnen deze branche. Door onze korte lijnen zijn we in staat snel te schakelen en snel en adequaat op situaties te reageren.

Scherpe prijzen - levering uit voorraad

Service is bij De Energiebron een vanzelfsprekend begrip. U bent bovendien verzekerd van de best mogelijke productselectie waarbij u ook nog eens van snelle levering uit voorraad profiteert. Vandaag besteld is doorgaans de volgende dag al in huis! Bovendien stelt een aandachtig inkoopbeleid ons in staat tegen zeer scherpe prijzen te leveren.

Wij doen u graag een offerte voor de door u gewenste producten. Neemt u hiervoor contact met ons op. Of bezoek onze webshop waarmee u toegang kunt krijgen tot ons volledig assortiment.

Onze adresgegevens:

 

De Energiebron B.V.
Eigen Haard 36
8561 EX Balk

T: 0514 - 601400
F: 0514 - 601401

KVK 04059319     BTW/VAT nr. NL812118376B01

Ruim 1200m2 magazijn opslag

In 2007 zijn wij vanuit Peize naar Friesland verhuisd. Ons nieuwgebouwde bedrijfspand in Balk is volledig aangepast aan de eisen en mogelijkheden van deze tijd. Met een oppervlakte van ruim 1200m² biedt ons onderkomen alle logistieke voordelen om uw bestelling adequaat en zo snel mogelijk af te handelen.

® Energiebron is een geregistreerd handelsmerk van de Energiebron B.V.